Diensten

Alle vervoersdiensten van Taxi Almelo.

Taxi

De taxi is het ideale vervoermiddel als u snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wilt komen. Onze representieve en gecertificeerde chauffeurs brengen u en uw medereizigers letterlijk tot aan de voordeur. U hoeft zich geen zorgen te maken over

Ziekenvervoer

Als u geen gebruik kunt maken van openbaar of eigen vervoer, kunt u per taxi reizen naar ziekenhuis (voor dialyse, radiotherapie, polibezoek), fysiotherapeut, RIAGG, psychische dagopvang en dergelijke.

Groepsvervoer

Voor het vervoer van diverse groepen beschikt Taxi Almelo over 8-persoonsbussen, rolstoelbussen en diverse touringcars. Voor vele opdrachtgevers verzorgen wij dagelijks het vervoer van groepen van en naar verschillende instellingen in de omgeving zoals: scholen, dagcentra en ouderenopvang.

Discovervoer

’s Nachts lekker stappen, maar niemand die de “BoB” wil zijn? Maak eens gebruik van het discovervoer van Taxi Centrale Almelo.

Jullie worden op een afgesproken plaats en tijd opgehaald door een van onze discobussen. De reis wordt vice versa afgerekend en de chauffeur komt jullie op het afgesproken tijdstip weer ophalen.

Rolstoelvervoer

Zoekt u vervoer voor u en uw rolstoel? Dan brengen wij u van deur tot deur met de roelstoelbus. Deze is voorzien van de nieuwste systemen. 

Wilt u in de autostoel zitten? Dan helpt onze chauffeur u daarbij als dat nodig is. Uw rolstoel nemen we uiteraard als bagage mee.

Onze chauffeur neemt de tijd voor u en zorgt ervoor dat de rit ontspannen is. En uiteraard hebben onze chauffeurs de vereiste opleidingen conform de code VVR en rolstoelvervoer.

Rouw en Trouw

Taxi Almelo kan ook uw vervoer regelen bij een uitvaart. Wij beschikken over verschillende zwarte wagens zonder uiterlijke kenmerken van een taxi, met uitzondering van de auto’s met de blauwe kentekenplaten, die als volgwagen inzetbaar zijn. Dit om de limo uitvaart geheel in stijl te laten geschieden. Wij beschikken over diverse Mercedes-Benz E20 CDI in de kleuren wit, blauw, zilver en antraciet waarbij een representieve chauffeur u op de trouwdag naar gemeentehuis, kerk en naar afloop naar de feestzaal vervoert voorzien van de bloemen in de door u gewenste kleuren.

© Copyright - Taxi Almelo